Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2007 Co se dělo tento týden?

Co se dělo tento týden?

25. 5. 2007
Prahu navštívila Jana Horáková Kánská, dcera dr. Milady Horákové, legendární poslankyně za národní socialisty. Měl by o ní být natočen film a možná si ji zahraje Meryl Streepová.
Co se dělo tento týden?

Prahu navštívila Jana Horáková-Kánská, dcera dr. Milady Horákové, legendární poslankyně za národní socialisty. Měl by o ní být natočen film a možná si ji zahraje Meryl Streepová.

Jiřině Bohdalové někdo minulou neděli ukradl kabelku s doklady. V pondělí sama pátrala po vinících a z toho důvodu odložila i plánovanou schůzku se mnou a s její sestrou, která přijela na měsíc do Prahy.

Dostala jsem tzv. bursitidu, zánět v koleni. K mé bolavé páteři tedy přibyla další bolest. Aspoň, že je krásné počasí...

Napsal mi Vladimír Tesárek z Brna, jehož dědeček kdysi vedl hospodu Na krásné vyhlídce na Hradčanech. Reagoval tak na můj článek ve Vlastě o tom, jak dnes žijí obyvatelé Hradčan. Přiložil krásné fotografie, tak vám jednu posílám. Je přímo z vyhlídky z roku 1923 a jsou na ní manželé Tesárkovi, jejich syn a přítel, policejní rada Kříž (vlevo).

Zpět na přehled

Nahoru