Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2007 Marta Kubišová

Marta Kubišová

2. 6. 2007
Jestli se někdo chová opravdu skromně a na úrovni, je to zpěvačka Marta Kubišová. Slušnost k ní ostatně patřila vždycky.
Marta Kubišová

Jestli se někdo chová opravdu skromně a na úrovni, je to zpěvačka Marta Kubišová. Slušnost k ní ostatně patřila vždycky. Hodně jí ve výchově dala její maminka (poznali byste ji na obrázku?), s níž měla celý život velmi silné pouto. Martu Kubišovou budete moci v létě vidět na letní scéně divadla Ungelt, kde má svůj recitál. Jejím hostem v něm bude Lucie Bílá.

Včera proběhlo finále soutěže Bailando, jejíž hra na city se mi vůbec nelíbila. Od počátku bylo zřejmé, že vyhraje charismatický Tomáš Krejčíř s příjemnou a inteligentní partnerkou, ale to je také všechno, co kromě dřiny, bez níž se taneční výkony nemohly obejít, stojí za zmínku. Pravá charita se snad ještě pořád dá dělat bez ohlušujícího křiku a tak přehnané podbízivosti. Mnohem lépe vypadala včerejší 13. komnata v České televizi. Spisovatelka Markéta Zinnerová si musela všechny své trable poctivě odpracovat a vepsat do svých knížek...

Zpět na přehled

Nahoru