Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2007 Módní přehlídka

Módní přehlídka

7. 2. 2007

Na 17. podlaží moderního paláce Lighthouse v Holešovicích se dnes konala série módních přehlídek studentů Vyšší odborné školy oděvního návrhářství. 

Na 17. podlaží moderního paláce Lighthouse v Holešovicích se dnes konala série módních přehlídek studentů Vyšší odborné školy oděvního návrhářství. Překvapila mě svou nápaditostí. Módní show měla svůj plán letu pod hlavičkou letecké společnosti Metropolis Airways (že by studenty inspiroval tv seriál Letiště?) se zastávkami v Londýně, Istanbulu, Tokiu, Moskvě, Havaně, Paříži a v New Yorku. Podle měst byl zaměřený i styl modelů. Moje dcera předváděla tři  a potěšilo mě, že mezi nimi byly i ty od studentů ak. malířky Evy Helekalové, s níž jsem se dnes viděla po 14 letech! Kdysi mi šila svatební šaty...svůj životní příběh mi odvyprávěla po cestě domů. Je podruhé vdaná, má mladší dceru Kristýnu a baví ji učit mladé talenty.  

Kolega Jiří Kuneš dnes reagoval na můj článek ve Vlastě o prvorepublikových policistech Dlaskovi, Salačovi, Tučkovi a Vaňáskovi s tím, že jeho dědeček jako mladík také chvíli sloužil pod radou Vaňáskem. Také jsem volala na Policejní akademii, neb jsem se rozhodla, že se musím více vzdělat v oblasti historie policie v letech 1918-38.

Zpět na přehled

Nahoru