Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2010 Hlavně, že Agátce chutnalo!

Hlavně, že Agátce chutnalo!

2. 9. 2010

Ze zvědavosti jsem včera před prvním dílem seriálu Dokonalý svět přepla na PRIMU a zhlédla jeden celý díl podivné kulinářské show Čápi s mákem.

Hlavně, že Agátce chutnalo!

Ze zvědavosti jsem včera před prvním dílem seriálu Dokonalý svět přepla na PRIMU a zhlédla jeden celý díl podivné kulinářské show Čápi s mákem. Nemohu popřít, že se mi líbí název. Kdyby to celé bylo myšleno jako parodie na tzv. celebrity, bylo by to v pořádku. Ale ono je to zřejmě myšleno vážně! O vaření v tom šíleně dlouhém a nudném pořadu vůbec nejde, ale oč vlastně? Iveta Bartošová, Dolly Buster či Agáta Hanychová tam sáhodlouze mluví o ničem a mezitím "jako" jedna z nich vaří. Včera vařila Bartošová. Pozvala si na to lidi, sama v kuchyni předvedla pouze kouření doutníku a na konci pokus vytáhnout horký pekáč z trouby. Málem jí upadl a opařila se. Agáta Hanychová pak všechno zpucla a prý jí moc chutnalo. To jsem si opravdu oddychla! Pak jsem přepla na Dokonalý svět a proti tomuhle extempore to bylo skutečně dokonalé. Je zajímavé, jak moc vynikala Jana Hlaváčová mezi ostatními protagonisty seriálu - díky svému bravurnímu herectví.

P.S.: Pokud vás skutečně zajímá svět módy, zajděte si o víkendu do Pařížské ulice na akci Prague Fashion Weekend. Po oba dny se začíná ve 13 hodin. V sobotu jsou přehlídky věnované českým návrhářům, v neděli světovým. Srdečně vás zve i má dcera Kristýna!

Zpět na přehled

Nahoru