Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2011 Marie Poledňáková zase točí

Marie Poledňáková zase točí

22. 9. 2011

V samém centru Prahy v luxusní restauraci Monarch se dnes večer točily scény z další komedie Marie Poledňákové, která se tentokrát bude jmenovat Líbáš jako ďábel.

V samém centru Prahy v luxusní restauraci Monarch se dnes večer točily scény z další komedie Marie Poledňákové, která se tentokrát bude jmenovat Líbáš jako ďábel. Jde samozřejmě o volné pokračování divácky nejúspěšnějšího filmu roku 2009 - Líbáš jako bůh. Do hry se tedy opět vrací Jiří Bartoška, Kamila Magálová, Oldřich Kaiser a Eva Holubová. Byla jsem svědkem vzniku scény z tiskové konference, kde spisovatel Karel (Jiří Bartoška) odpovídá na všetečné otázky novinářů -  za všechny je krásně pokládala svůdná Tereza Kostková a  moderátor a DJ Tomáš Kraus. Na place se objevila také Nela Boudová a několik skutečných novinářů a fotografů. Marie Poledňáková nezapomněla ani na Arnošta Lustiga, který se, ač už tehdy hodně nemocný, objevil v první komedii. Nechala pověsit jeho fotografii na čelné místo v restaurantu a místo Arnošta mezi kompars symbolicky zasedla jeho přítelkyně Markéta Mališová.

P.S.: Mimochodem v té samé restauraci Monarch byl počátkem října před třemi lety zabit Václav Kočka, syn provozovatele Matějské pouti....

Zpět na přehled

Nahoru