Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2012 Vůně Paříže na Vltavě

Vůně Paříže na Vltavě

28. 12. 2012

Viktorie Dědečková mě zmátla. Poslala mi pozvánku na pátek 4. ledna 2013, kdy bude zpívat na lodi Kristian Marco, nastálo zakotvené na Vltavě pod Palackého mostem.

Vůně Paříže na Vltavě

Viktorie Dědečková mě zmátla. Poslala mi pozvánku na pátek 4. ledna 2013, kdy bude zpívat na lodi Kristian Marco, nastálo zakotvené na Vltavě pod Palackého mostem."Přijďte na první šansony v roce 2013, ještě s vůní Paříže, kterou jsem před pár dny opustila. Budou se vesele, jímavě, krásně a plačtivě houpat na vlnách Vltavy, která se na okamžik v Seinu promění. Čeká na vás E. Piaf, Ch. Aznavour, J. Brel a spousta dalších, především však já (zpěv) a František Tomášek (akordeon). Je vous embrasse, a tres bientot! Votre Victoire de Grand-Pere"

No, a já jako francouzský analfabet hned spěchala s dotazem, zda se nám Viktorka snad nevdala, či alespoň nepojala umělecký pseudonym. "Ani jedno, ani druhé, grand-pere je francouzsky dědeček, tak jsem spíše 'vtipná', než co jiného." Takže, chcete-li se nadechnout vůně Paříže, víte, jak zahájit nový rok....

Zpět na přehled

Nahoru