Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2014 Už ve čtvrtek bude Eva tropit hlouposti

Už ve čtvrtek bude Eva tropit hlouposti

24. 2. 2014

Už tento čtvrtek se v divadle Na Fidlovačce uskuteční premiéra známé crazy komedie Eva tropí hlouposti, po níž bude následovat moje autogramiáda. Budu podepisovat knížku Největší tajemství Oldřicha Nového, který tak bude onoho večera "při tom".

Už ve čtvrtek bude Eva tropit hlouposti

Už tento čtvrtek se v divadle Na Fidlovačce uskuteční premiéra známé crazy komedie Eva tropí hlouposti, po níž bude následovat moje autogramiáda. Budu podepisovat knížku Největší tajemství Oldřicha Nového, který tak bude onoho večera "při tom". Věřím na tyhle věci mezi nebem a zemí, věřím, že mu bude potěšením sledovat dnešní mladé protagonisty Marii Doležalovou a Dennyho Ratajského, jak si se svými postavami poradí.

"Naše inscenace je věrnější knižnímu vydání tohoto příběhu, který paní Fan Vavřincová napsala už jako sedmnáctiletá a v časopisecké podobě vyšel o dva roky později. Šli jsme vlastními cestami a dovolili si lehký nadhled," říká režisér Šimák, který román upravil s dramaturgem Petrem Vydrou. Inscenaci, kterou označuje za lehké dobové retro, doprovodí pět dobových písní. Herci však mají podle něj těžký úkol, když musí udržet retrostyl, "být" v té době a přitom komunikovat s dnešním divákem.

Foto Roman Černý

Zpět na přehled

Nahoru