Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2014 Vysílá studio Jezerka

Vysílá studio Jezerka

2. 3. 2014

Pamětníci si pod tím názvem vybaví někdejší televizní pořad, který se skutečně vysílal z míst, kde dnes působí Divadlo Na Jezerce. Tentokrát však název patří kabaretní show, jejímiž moderátorkami budou Dáša Zázvůrková a Jana Malá.

Vysílá studio Jezerka

Pamětníci si pod tím názvem vybaví někdejší televizní pořad, který se skutečně vysílal z míst, kde dnes působí Divadlo Na Jezerce. Tentokrát však název patří kabaretní show, jejímiž moderátorkami budou Dáša Zázvůrková a Jana Malá, které jsou zároveň i autorkami scénáře. Tyto dvě herečky se zkamarádily díky společnému angažmá v Dobře placené procházce, kterou v roce 2007 režíroval Miloš Forman v Národním divadle. Dáša tam také poznala svého slavného partnera - dirigenta Libora Peška.

Divadlo Na Jezerce bude kabaret uvádět každý měsíc a každé představení bude jedinečné. Pravidelně ale diváky budou bavit Felix Slováček mladší, Ladislav Gerendáš, Kristýna Hrušínská, Martin Písařík, Michal Novotný, Libor Hruška, Zdeněk Hruška, Kvartet Pavla Větrovce a ve videozáznamu Václav Vydra, Alexandr Hemala a Jan Hrušínský. „Měli jsme možnost si na jevišti Jezerky vychutnat výkony Leony Machálkové nebo Petra Jandy. Já sám jsem trávil v mládí mnoho času ve frontách na lístky do Semaforu, a proto jsem nadšen, že na Jezerce v našem představení vystoupí také Jiří Suchý a Jitka Molavcová. Už se na ně těším,“ dodává k tomu principál divadla Jan Hrušínský.

Kabaretní show se chystá na 22. dubna.

Zpět na přehled

Nahoru