Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2014 Živá strava - proč ne?

Živá strava - proč ne?

5. 3. 2014

Poprvé jsem o živé stravě neboli raw food slyšela od naší bývalé Miss Heleny Houdové. Upřímně - až jsem jí nevěřila, jak moc jí to chutná, jak skvěle působí na vlasy, kůži a celkový organismus.

Živá strava - proč ne?

Poprvé jsem o živé stravě neboli raw food slyšela od naší bývalé Miss Heleny Houdové. Upřímně - až jsem jí nevěřila, jak moc jí to chutná, jak skvěle působí raw food na vlasy, kůži a celkový organismus. Jíst pouze nevařené potraviny rostlinného původu, to není nic pro mě. Nyní však u nás vyšla kuchařka americké herečky, muzikantky, modelky a nyní též výživové poradkyně (původem z Litvy) Judity Wignall Živá kuchyně, cesta ke zdraví a při jejím pročítání jsem si řekla - proč to nezkombinovat a klasický jídelníček si nezpestřit jednoduchými recepty, kde vám stačí přírodní suroviny a kuchyňský nůž. Kromě toho, že ušetříte čas vařením, získáte spousty vitaminů, enzymů a minerálů a ještě se můžete zbavit přebytečných kilogramů....Zkrátka: něco na tom je!

Knihu Živá kuchyně, cesta ke zdraví vydává Synergie Publishing

Zpět na přehled

Nahoru