Jaký bude rok 2015?
29. 12. 2014
Vyšehradské nádraží, kdy na tebe dojde?
28. 12. 2014
Pro příznivce tenisu
23. 12. 2014
Poprvé jsem o živé stravě neboli raw food slyšela od naší bývalé Miss Heleny Houdové. Upřímně - až jsem jí nevěřila, jak moc jí to chutná, jak skvěle působí na vlasy, kůži a celkový organismus.
Poprvé jsem o živé stravě neboli raw food slyšela od naší bývalé Miss Heleny Houdové. Upřímně - až jsem jí nevěřila, jak moc jí to chutná, jak skvěle působí raw food na vlasy, kůži a celkový organismus. Jíst pouze nevařené potraviny rostlinného původu, to není nic pro mě. Nyní však u nás vyšla kuchařka americké herečky, muzikantky, modelky a nyní též výživové poradkyně (původem z Litvy) Judity Wignall Živá kuchyně, cesta ke zdraví a při jejím pročítání jsem si řekla - proč to nezkombinovat a klasický jídelníček si nezpestřit jednoduchými recepty, kde vám stačí přírodní suroviny a kuchyňský nůž. Kromě toho, že ušetříte čas vařením, získáte spousty vitaminů, enzymů a minerálů a ještě se můžete zbavit přebytečných kilogramů....Zkrátka: něco na tom je!
Knihu Živá kuchyně, cesta ke zdraví vydává Synergie Publishing
© Copyright 2024 Balady a romance Blanky Kovaříkové
Všechna práva vyhrazena Ochrana osobních údajů