Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2015 Už ho mám zase v obýváku!

Už ho mám zase v obýváku!

10. 10. 2015

Aleš Cibulka je prostě vetřelec. Jak jinak nazvat člověka, který k nám téměř denně nakukuje z televizní obrazovky a naprosto každý den od rána do večera lelkuje u nás v obýváku.

Už ho mám zase v obýváku!

Aleš Cibulka je prostě vetřelec. Jak jinak nazvat člověka, který k nám téměř denně nakukuje z televizní obrazovky a naprosto každý den od rána do večera lelkuje u nás v obýváku. No, s tím lelkováním to není docela tak. Mám ho totiž na stole v jeho kalendáři pro filmové pamětníky a dcera si zase s Cibulkou "povídá" prostřednictvím kalendáře pro televizní pamětníky. Takže abych to celé upřesnila - Cibulka je u nás v několika různých podobách, a to se ještě natrvalo usadil v knihovně se svou Natašou Gollovou a Černobílými idoly. Asi od něj začnu vybírat nějaký nájem, protože co je moc, to je prostě moc.

Jinak v novém kalendáři pro filmové pamětníky na rok 2016 mě zaujalo, že dal velký prostor Lubě Skořepové, která tam vypráví různé vlastní vzpomínky na legendy, s nimiž se na své dlouhé cestě divadlem a filmem sešla. U televizního kalendáře je zas jasným favoritem devadesátiletý Hurvínek, který Alešovi dovolil, aby se s ním vyfotil, a to mu budou závidět asi mnohé děti včetně mého vnoučka Tomíka. 

Zpět na přehled

Nahoru