Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2016 Jak jsem potkala svého dýdžeje

Jak jsem potkala svého dýdžeje

6. 11. 2016

Jak jsem potkala svého DJ /za mého mládí se psalo diskžokeje/ - aneb pracovní rozhovor s Tomášem Krejčím o akci Disco Night v Lucerně 22.12. se zvrtla v nostalgickou vzpomínku na mé "sedmdesátky".

Jak jsem potkala svého dýdžeje

Jak jsem potkala svého DJ /za mého mládí se psalo diskžokeje/ - aneb pracovní rozhovor s Tomáš Krejčí o akci Disco Night v Lucerně 22.12. se zvrtla v nostalgickou vzpomínku na mé "sedmdesátky". Tehdy jsem trávila každou sobotu večer na diskotéce na Valdeku. Milovala jsem tanec, ráda jsem se parádila, chodila jsem tam se svou první láskou a pravděpodobně tenhle pán, který je dnes uznávaným producentem v Los Angeles, mi tam pouštěl písničky. Zřejmě nejen on, dýdžejové se střídali, ale Tomáš Krejčí mezi nimi byl stoprocentně. Teď bude znovu pouštět hity 70. a 80. let v Lucerně spolu se svými bývalými kolegy - to vše pro organizaci Debra.

P.S.: Zarmoutila mě zpráva o smrti básníka Jardy Holoubka. Byl to velký bohém, nepřehlédnutelný, hlučný, veselý a byl to dobrý básník. Odešel ve štířím čase, kdy všude hoří svíce. Jardo, pozdravuj Bohumila Hrabala; když se to tak vezme, tvá smrt se od té jeho příliš neliší...

Zpět na přehled

Nahoru