Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2018 Chystá se do knihy rekordů?

Chystá se do knihy rekordů?

Jsem přesvědčená, že se Aleš Cibulka chystá do Guinessovy knihy rekordů. Například letos již pojedenácté vydal svůj kalendář.
Chystá se do knihy rekordů?

Jsem přesvědčená, že se Aleš Cibulka chystá do Guinessovy knihy rekordů. Například letos již pojedenácté vydal svůj kalendář. Těžko se vyznat v počtu knížek, které mu vyšly pod názvem Černobílé idoly, ale teď jde patrně o 4. díl /neb je tak i označený/.

Mezitím ovšem vyšly i Televizní idoly, aby to bylo přece jen zašmodrchanější. Prolínají se také jeho televizní, rozhlasové a knižní projekty, takže takového Cibulku na Toboganu si můžete číst, anebo živě pouštět v rádiu. Podobně je tomu i s dalšími tituly. Nevím, kolikrát byl Cibulka v pyžamu /v knize a v televizi/, rozhodně doma je v něm patrně každý den. Je pravda, že někdy už jsem měla pocit, že je v éteru poněkud přecibulkováno, ale nelze se tomu zase tak moc divit - Aleš je prostě hoch pilný a člověk má v jeho přítomnosti pocit, že mu to jde tak nějak samo.

A tak vás jistě ani moc nepřekvapí, že i já si ho chci trochu užít pro sebe a požádala jsem ho, aby byl moderátorem a jedním z kmotrů mé nové knížky Tisíc tváří Kristiána, která se bude křtít již za necelý měsíc. O tom všem ale zase až příště. Včera si Aleš Cibulka svůj křest kalendáře a knížky krásně užil v restaurantu U Mrtvýho ptáka, který je již tradičním místem jeho setkávání s příznivci a kumštýři. Uvědomuji si, kolik osobností už tam po těch schůdkách do přítmí restaurace za ta leta nakráčelo a jak vlastně jsou leckdy stateční, protože už se jim nechodí vždycky nejlíp. Přesto za Alešem dorazí tak jako zrovna včera Eva Pilarová, která se role kmotřičky zhostila jen na propustku z nemocnice. Tomu se říká profesionalita, před níž se nedá než smeknout.

Zpět na přehled

Nahoru